Het gebruik
Nadat u het vlees uit de vriezer hebt gehaald legt u deze in een plastic bakje in de koelkast. Ontdooien dient altijd in de koelkast te gebeuren.

Ongeveer twee minuten voor het opdienen het te verstrekken portie voer geheel overgieten met kokend water. Geen soep van maken maar er wel voor zorgen dat al het vlees overgoten is met kokend water. Daarna op kamertemperatuur serveren. Dit ongeveer twee weken toepassen, om dieren rustig te laten wennen aan vers vlees. Voor puppy’s en kittens de aanvullende informatie die op de verpakking staat lezen en opvolgen!  • Hoeveel vers vlees heeft mijn huisdier nodig per dag?
(incl. rekenvoorbeelden)

Aanbevolen hoeveelheden voor honden:


* Volwassen honden hebben gemiddeld 20-30 gram per kilo lichaamsgewicht per dag nodig aan verse voeding. Dat betekent dat een hond van 20 kilo gemiddeld 20x25=500 gram voer per dag nodig heeft.

* Zogende honden, jonge honden en pups hebben tussen de 30 en 60 gram per kilo lichaamsgewicht per dag nodig.

Aanbevolen hoeveelheden voor katten:


* Volwassen katten hebben tussen de 30 en 40 gram per kilo lichaamsgewicht per dag nodig. Een kat van 4 kilo heeft dus ongeveer 4x35=140 gram per dag nodig.

* Kittens en zogende katten hebben tussen de 60 en 80 gram per kilo lichaamsgewicht per dag nodig of indien gewenst, naar behoefte.


  •  Bovengenoemde hoeveelheden zijn richtlijnen. Voor honden met en heel sportief leven is er Darf Aktief.

Het ontdooien dient altijd in de koelkast te gebeuren.  het voer is, eenmaal ontdooid, nog 2 dagen houdbaar in de koelkast. Gebruik altijd een plastic bakje om het voer in te leggen.